Jag är född -64 och bor i Nora sen 2020. Kommer utsprungligen ifrån Avesta. Jag gick på Axelsons gymnastiska utbildning i Stockholm och blev färdig medicinsk fotvårds terapeut februari -92 bodde och jobbade i Västerås då. Har läst extra bas medicin och är även utbildad bindvävsmassör.

När jag kom till Bergslagen -95 hade jag redan fotvårdspraktik  i Nora. Men jag fick en son -98 och var då mamma ledig under lång tid. Har sedan läst och jobbat med annat under flera år. 2011 återupptog jag mitt gamla yrke och även nu i Nora. Det kändes som att ha kommit hem på flera sätt. Jag tycker det är roligt och trivs fortfarande med mitt yrke.

Ulf "Uffe" Södergren

Är min sambo. Han "hoppar in" i butiken när det behövs Övrig tid jobbar han med att snickra och just nu installera kaminer och laga skorstenar.

Marie-Louise "Lollo" Gunhammar

Lollo arbetar måndag - torsdag. Är utbildad arbetsterapeut och har jobbat på bl.a Varsam tidigare. Är gift och bor i Örebro

Dela den här sidan

Gunilla Nordblad

är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut på Axelsons gymnastiska institut. Hon arbetar hos oss varannan vecka, men har egen praktik i Hällefors också.

Gunilla bor i hus på vischan i Värmland med sambo och en vuxen son.